Salsakurs online

NYHET! Salsakurs för nybörjare online med La Candela

reviews_1_small
reviews_1_small
previous arrow
next arrow
Premiär för vår livesända onlinekurs

Kursen består av fyra lektioner i januari 2021
Datum: Tisdag 19/1, Torsdag 21/1, Tisdag 26/1 & Torsdag 28/1 (2021
)
Tid: 19:00-19:50

  • Inga förkunskaper behövs!
  • Ingen danspartner behövs!
  • 100% livesänd, interaktiv onlinekurs med instruktör (dvs inte en förinspelad videokurs!)
  • Grunderna i kubansk salsa för kvinnor/följare och män/förare

Vi flyttar dansstudion hem till dig 😉 La Candela erbjuder nu en nybörjarkurs i kubansk salsa för alla som vill lära sig hemifrån!

Vi älskar att dansa och har utbildat tusentals personer under åren, och nu när pandemin pausat vår ordinarie kursverksamhet (fysiskt i dansstudion i Malmö) ger vi alla som vill chansen att prova på och lära sig grunderna i att dansa salsa 💃🕺🎵
Vår superkraft är att vi förvandlar vanliga människor till glada salsadansare, och det tänker vi fortsätta göra, på distans denna gång.

Så vi har tagit fram en anpassad variant av vår nybörjarkurs i salsa, där solosteg och kroppsrörelser är i fokus, så att man kan vara med utan krav på danspartner.

Målgrupp

Aldrig dansat förut i ditt liv? Född med två vänsterfötter? Inga problem – alla kan lära sig dansa salsa med vår beprövade metodik 😊

Denna kurs kräver inga förkunskaper alls. Det spelar ingen roll om du aldrig har dansat tidigare i ditt liv. Vi börjar från grunden, förklarar och visar stegen och rörelserna långsamt och tydligt, först utan och sedan med musik.

Denna kurs kan även användas som en preparationskurs inför vår ordnarie (fysiska) grundkurs (beginner 1) som vi hoppas kunna starta under våren. I så fall kommer vi snabbare in pardansmomentet om solostegen redan sitter.

Så fungerar det

  1. Du anmäler dig här i formuläret nedan
  2. Efter bekräftelse på att du fått plats på kursen betalar du kursavgiften enkelt via Swish
  3. Du laddar ner och installerar Zoom i din dator, surfplatta eller mobiltelefon
  4. Innan lektionerna så mailar vi ut länken till dig med den direktsända Zoom-lektionen, som du ansluter till och som strömmas live till din enhet. Sedan deltar du i lektionen hemifrån och följer stegen som dansinstruktören visar.
  5. Du får även tillgång till en privat facebookgrupp för kursgruppen där vi delar videos från lektionerna så att du kan öva och repetera efteråt hemma i lugn och ro.

Pris, kvitto & friskvårdsbidrag

Priset för kursen är 590kr 490kr. Betalning sker via Swish och du får kvitto efter din betalning. Eftersom dans är en godkänd friskvårdsaktivitet så kan du utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare.

Anmälan
Obs! Begränsat antal deltagare på kursen.
Anmälan är nu stängd.