Anmälan

Välkommen att anmäla dig till våra kurser/workshops 🎵💃🕺😊

Läs först om våra kurser och förkunskapskraven så att du anmäler dig till rätt nivå, sedan läs även om priser, rabatter och betalning (längre ner) innan du anmäler dig, tack.

Efter att du anmält dig så kommer du få ett svar från oss där din plats bekräfta, samt annan praktisk information inför kursstart.

Anmälan i par eller solo?
Paranmälan rekommenderas! Om du har möjlighet att anmäla dig tillsammans med en danspartner, så får ni förtur till kursplatserna.
Om du inte har en danspartner så går det ändå bra att anmäla dig solo 👍 – då kommer vi att matcha förare med följare löpande under anmälningsperioden, för att uppnå balans på kursen. Vi kan givetvis inte i förväg garantera att alla som anmäler sig får plats på kursen, men det brukar oftast lösa sig 😊 Så tveka inte, anmäl dig även om du saknar en danspartner.

Kurser Vinterperioden 2022 (v4-v10)

Tyvärr behöver vi skjuta upp den tidigare planerade vinterterminen (v4-10) till senare på våren – detta pga de nya restriktionerna.
Vi vet inte exakt när vi kan starta terminskurserna igen men vi hoppas på veckorna kring månadsskiftet mars/april 2022. Tills dess så kan du nedan föranmäla ditt intresse för olika kurser så återkommer vi längre fram när vi kan fastställa tider och datum.


Bevakning nya kurser
Vi lägger till nya kurser, workshops mm löpande. Vill du bli meddelad så fort vi lägger till nya kurser så ange din emailadress nedan så lägger vi till dig till vårt nyhetsbrev.


Priser, rabatter och betalningmetoder
Vintern 2022

PeriodKursOrdinarie prisStudentpris
Vinter 2022Salsakurs (Intensivkurs eller Veckokurs)800kr 500kr
Prislista Vintern 2022

Rabatter

  • Priserna ovan är per deltagare, för en hel kurs
  • Studentrabatt: Enligt prislistan ovan, 300kr i rabatt på ordinarie pris (studentbevis krävs)
  • Kursrabatt 1: Om du vill gå två kurser under samma period så får du 200 kr i rabatt på summan av kursernas ordinarie pris. Om du vill gå tre kurser under samma period så får du 300 kr i rabatt på summan av kursernas ordinarie pris
  • Kursrabatt 2: Om du vill gå om en kurs som du tidigare gått hos oss under de senaste 12 månaderna, så får du 200 kr i rabatt på ordinarie kurspris
  • Vi tillåter inte drop-in (att endast betala för enstaka lektioner)
  • Rabatterna ovan kan inte kombineras

Betalning

Du kan betala din kurs/workshop via Swish eller Bankgiro.
Betalning sker först efter att vi bekräftar din anmälan. 

Swish
Vårt Swishnummer är 123 210 13 19 (La Candela) – Skriv ditt namn och kurs som meddelande.

Bankgiro

Bankgiro
Vårt bankgironummer är 5457-7499  – Skriv ditt namn och kurs som meddelande.

Kvitto
Vi ger dig kvitto på din betalning, som är godkänt att användas för friskvårdsbidrag från din arbetsgivare.

Företaget är godkänt för F-Skatt.