Valentine’s Salsa for Singles – Exklusivt event på La Candela

Kom och testa att dansa lite salsa och träffa andra singlar!

Välkommen till vår exklusiva event för singlar i Malmö den 11-12 februari.

Eventet består av ca 1h danslektion för nybörjare i salsa 💃🕺, följt av 30 min mingel till musik, med dryck (alkoholfri öl/bubbel & mineralvatten) och snacks.

Om du aldrig har dansat förut är det inget problem 👍 Danslektionen är en lättsam introduktion till salsa, och alla klarar av det med vår pedagogik. Du behöver inte ha någon tidigare danserfarenhet alls, och det kommer bli garanterat många leenden och skratt. Vi roterar och byter danspartner så alla män kommer dansa med alla kvinnor under lektionen.
Under minglet efteråt är musiken igång så man kan fortsätta dansa om man vill det, eller ta något att dricka och prata med folk en stund 😉

Detta är ett specialevent för singlar med Alla Hjärtans Dag-tema, så vi har olika pass beroende på vilken ålderskategori du tillhör.

Vi kommer ta in lika många kvinnor som män på varje pass, så efter anmälan kommer du få ett mail med en bekräftelse på din plats och först då betalar du eventavgiften.

Om La Candela Salsa Academy
Vi är en dansskola som funnits sedan 2018 i Malmö, som utbildar vanliga människor till att bli glada, duktiga salsadansare. Vi erbjuder kurser och privatlektioner, samt underhåller på fester och event i den härliga kubanska salsan 🎶 Förutom vår skickliga pedagogik är vi omtyckta för sättet vi skapar en avslappnad stämning i dansstudion, med humor, glädje och härlig gemenskap.

Datum & tid
Lördag 11 februari kl 18:00-19:30 – Åldersgrupp: 30-40 år
Lördag 11 februari kl 20:30-22:00 – Åldersgrupp: 20-30 år
Söndag 12 februari kl 14:30-16:00 – Åldersgrupp: 40-55 år

Anmälningsvillkor
Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag 10 februari.
Begränsat antal platser – anmälan stänger när respektive pass är fullt.
Anmäl dig enligt din åldersgrupp. I priset ingår danslektion, dryck och snacks. Arrangemanget är alkoholfritt.